FI GB
Slide
Slide

Hotelli Pohjankievari

Majoitu helposti ja vaivattomasti lähellä Oulua ja lentokenttää!

Tarjoamme helppoa ja vaivatonta majoitusta rauhallisella alueella vain 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta ja lentokentältä. Paikoitusalueellamme on lämpöpistokepaikkoja ja tilaa myös isommille ajoneuvoille.

Hotelli Pohjankievarissa on 20 yhden hengen huonetta, 33 kahden hengen huonetta, 1 perhehuone ja 5 huoneistoa. Huoneistohotelli Kievarinhovi sijaitsee samassa pihapiirissä tarjoten tasokasta ja kodinomaista majoitusta.

Ravintolastamme saa ruoka-annoksia ja juomaa ilta-aikaan. Kokoustiloja on kaksi, joista suurempi jopa 100 henkilölle.

Vastaanotto on avoinna maanantaista lauantaihin 15:30-22:00.
Majoittua voitte myös sunnuntaisin, jolloin palvelemme puhelimitse numerossa (08) 515 433.

 

Yhden hengen huone

Huoneissa varusteina ovat wc, suihku, taulu-tv, työpöytä ja jääkaappi.

Varaa tästä »

 

Kahden hengen huone

Huoneissa varusteina ovat wc, suihku, työpöytä, taulu-tv sekä osassa huoneista jääkaappi.

Varaa tästä »

 

Perhehuone ja huoneistot neljälle, kuudelle ja seitsemälle

Huoneissa varusteina ovat wc, suihku, hiustenkuivain, taulu-tv, työpöytä, mikro ja jääkaappi. Osassa huoneistoissa on myös keittiö.

Varaa tästä »

 

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15:30 jälkeen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Kaikki huonehinnat sisältävät aamiaisen, nettiyhteyden ja iltasaunan. Asiakkaidemme käytössä on kabinetti, jossa on jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja silitysmahdollisuus. Sauna on lämpimänä päivittäin, su-to yleisvuoro (naiset voivat varata oman vuoron 30 min) ja pe-la tunnin välein miehille ja naisille.

Aamiainen on tarjolla arkisin 5:45-9:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivisin 8:00-10:00. Omatoiminen varhaisaamiainen on tilattavissa viimeistään saapumista edeltävänä päivänä.

Ennakkoon ilmoitettaessa osaan huoneista on mahdollista majoittaa lemmikkejä, joista veloitus on 15€/huone/oleskelu. Saatavilla on myös pinnasänkyjä 10€/yö ja lisävuoteita 25€/yö, jotka on tilattava viimeistään edellisenä päivänä.